Kazada Ölen İkizler Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Kazada Ölen İkizler Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ikizler ve dedelerinin cenazeleri toprağa verildi

TOKAT (AA) - Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren ikiz bebekler ile dedeleri, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden 3 aylık Yavuz ve Selim ile dedeleri Fahri Peynir'in cenazeleri, hastane morgundan alınarak önce Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki evlerine, ardından Büyük Cami önüne getirildi. 

Burada kılınan cenaze namazının ardından ikizler ve dedeleri gözyaşları arasında, Şehir Mezarlığı'ndaki aile kabristanında yan yana toprağa verildi.

Baba İsa Peynir'in ise yakınlarının desteği ile ayakta güçlükle durduğu görüldü.  

Niksar'dan Erbaa istikametine giden Fahri Peynir (58) yönetimindeki 60 KY 426 plakalı otomobil, dün Karanlık Dere mevkisinde kontrolden çıkarak yaklaşık 10 metre yükseklikten beton duvarı da aşıp şarampole düşmüştü.

Kazada yalanan sürücü Fahri Peynir ile gelinleri Fatma ve Nagehan, 3 aylık ikiz torunları Yavuz ve Selim, ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Sürücü Fahri Peynir ile 3 aylık Yavuz bebek burada, Selim bebek ise Tokat Devlet Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı