Kazada ölen anne-kız son yolculuğuna uğurlandı

Kazada ölen anne-kız son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden Hatice Bıçakçı ile kızı Zeynep Yapan, Emirdağ Emir Sultan Mezarlığı'nda toprağa verildi

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu yaşamını yitiren anne ve kızı, son yolculuğuna uğurlandı.

Yorgalar Mezarlığı morgundan alınan Hatice Bıçakçı (72) ve kızı Zeynep Yapan'ın (55) cenazeleri Erenler ilçesindeki Türbe Camisi'ne getirildi.

Burada taziyeleri kabul eden Bıçakçı ve Yapan'ın yakınlarının üzgün olduğu görüldü.

Hatice Bıçakçı ve Zeynep Yapan'ın cenazeleri, öğle vakti kılınan namazın ardından Emirdağ Emir Sultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Emin Kumaş idaresindeki 41 B 0909 plakalı otomobil ile Mustafa Bıçakçı yönetimindeki 54 D 3672 plakalı otomobil, dün Adapazarı-Kaynarca yolu Emir Sultan Mezarlığı kavşağında çarpışmıştı.

112 Acil Servis ekipleri yaptıkları kontrolde, şoför Bıçakçı'nın annesi olduğu öğrenilen Hatice Bıçakçı'nın hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Kazada, otomobil sürücüleri Emin Kumaş ve Mustafa Bıçakçı ile Zeynep Yapan, Hanife, Yılmaz Kaan, Şerife ve Yağız Kerem Kumaş ile Mürvet Bıçakçı da yaralanmıştı.

Zeynep Yapan, tedavi gördüğü Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kazanın, Zeynep Yapan'ın 2015 yılında vefat eden eşinin kabrini ailesiyle ziyaret ettikten sonra dönüş yolunda meydana geldiği öğrenilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :