Kaza yapan sürücü kalp krizinden öldü

Kaza yapan sürücü kalp krizinden öldü

Manisa'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı- Direksiyon başında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği bildirilen sürücü, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı

MANİSA (AA) - Turgutlu ilçesinde otomobilin çarptığı yaya yaralanırken, direksiyon başında rahatsızlanan ve kalp krizi geçirdiği bildirilen sürücü ise hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İzmir-Ankara karayolunda Adil Çolak (49) yönetimindeki 43 LH 185 plakalı otomobil Bloksan Kavşağı mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan Aziz Korkmaz'a (41) çarptı.

Korkmaz, çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki benzin istasyonunun bahçesine savruldu, bir süre ilerledikten sonra duran otomobilin sürücüsü Çolak ise direksiyon başında rahatsızlık geçirdi. 

Olay yerine çağrılan sağlık görevlileri, Korkmaz ile kalp krizi geçirdiği belirlenen sürücü Çolak'ı ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırdı. 

Sürücü Çolak hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti, Korkmaz ilk müdahalesinin ardından Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı