Kaza geçiren Avustralyalı aktris yaşam savaşını kaybetti

Kaza geçiren Avustralyalı aktris yaşam savaşını kaybetti

SYDNEY (AA) - Avustralyalı sinema oyuncusu Jessica Falkholt, üç hafta önce geçirdiği kaza sonrasında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.Sydney...

SYDNEY (AA) - Avustralyalı sinema oyuncusu Jessica Falkholt, üç hafta önce geçirdiği kaza sonrasında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Sydney St. George Hastanesi'nden yapılan açıklamada, 26 Aralık'ta meydana gelen kazada sağ kalan tek kişi olan "Home and Away" dizisinin aktrisi Falkholt'un bugün hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada, Falkholt'un geçen hafta yaşam destek cihazlarından çıkarıldığı kaydedildi.

Yaklaşık üç hafta önce Sydney'in kuzeyindeki bir otoyolda yaşanan kazada, Avustralyalı aktrisin annesi Vivian ve babası Lars Falkholt olay yerinde ölürken, 21 yaşındaki kardeşi Annabelle olaydan 3 gün sonra hastanede yaşamını yitirmişti. Falkholt ailesinin çarpıştığı diğer aracın sürücüsü Craig Whitall de olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Avustralya'nın ünlü dizisi "Home and Away"de Hope Morrison rolüyle tanınan 29 yaşındaki Falkholt, son olarak bu yıl içinde vizyona girecek "Harmony" adlı filmde oynamıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :