KAYSO'dan KTO'ya ziyaret

KAYSO'dan KTO'ya ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kayseri Ticaret...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve yeni yönetimini ziyaret etti.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyüksimitci, Gülsoy'u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Oda üyelerinin bulundukları şehre ve ülkeye faydalı olmak için çalıştığını belirten Büyüksimitci, "Ben inanıyorum ki bu dönemde el birliği ile gönül birliği ile çok güzel çalışmalara imza atacağız. Gülsoy, başkanımın önderliğinde bu işe istekli, memleket için kaygı duyan, bir şeyler yapma arzusunda olan bir ekip olduğunu görüyoruz. Bizde KAYSO olarak yenilendik. Hep birlikte omuz omuza vererek çok başarılı işlere imza atacağımız inancındayım. Bu dönemde buna hem şehrimizin hem ülkemizin ihtiyacı var. İnşallah Rabbim bizi muvaffak kılar." ifadelerini kullandı.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Gülsoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kayseri'de istenilen tablonun birlik ve beraberlik olduğunu kaydetti.

Ziyarete, KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya, yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanlık divanı üyeleri ile, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, KTO Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :