Kayserispor'daki yönetim belirsizliği

Kayserispor'daki yönetim belirsizliği

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki:

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, kulüpte bir iki aydır süren bir yönetim krizi olduğunu belirterek, "Şimdiye kadar kenardan izlediğim telefonlarla iyi yönde telkinlerde bulunduğum ortamda artık bire bir girip yeni bir yönetimin oluşturulması zamanı geldiğini, sahaya çıkma zamanım geldiğini hissediyorum" dedi.

Özhaseki, Kayserispor-Elazığspor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Elazığspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kayserispor'daki yönetim belirsizliğinin son bulması gerektiğini belirten Özhaseki, "Şimdiye kadar ben olaylara kayıtsız kalmadım. 2 3 ay boyunca gelişmeleri izleyip eski yönetimin devam etmesi yönünde bir tavır sergiledim. 8-10 yıldır devam eden bir yönetim vardı. Ellerinden geleni yaptılar Kayseri'ye iyi günler yaşattılar. Kayserispor bayrağını en iyi şekilde dalgalandırdılar.  3-5 günlük bir sıkıntıdan dolayı şu andaki tavırlarından dolayı asla kötü bir şey söylememek lazım. Vefalı olmak lazım" diye konuştu.

Recep Mamur ve yönetimine bugüne kadar yaptıkları için teşekkür eden Özhaseki, şöyle devam etti:

"Şu andan itibaren artık benim sahaya çıkma zamanım geldiğine inandım. Şimdiye kadar kenardan izlediğim telefonlarla iyi yönde telkinlerde bulunduğum ortamda artık bire bir girip yeni bir yönetimin oluşturulması zamanı geldiğini, sahaya çıkma zamanım geldiğini hissediyorum. Hatta bu konuda çok sabırlı davrandığımı, biraz daha vakit geçirerek zamanı geçirdiğim doğrudur. Ama bu vefa duygusu. 2-3 gündür 30’a yakın arkadaşla görüşme yaptım. Bir kısmı da bugün maça geldi. Onlardan olumlu cevaplar aldık. Birkaç gün içerisinde onlarla bir araya gelerek kendi içlerinden bir başkan seçmelerini sağlayacağız. Yeni bir kongreyle yeni bir kan inşallah devreye girecek. Yönetimi sahiplenecek ve takım sahipsiz kalmayacak. 15-20 kişilik bir grupla ellerini taşın altına koyacaklar. Biz de destek olacağız."

Oyuncuların uzun süredir para alamadıklarını da ifade eden Özhaseki, "Çocuklar 3-4 aydır para alamadıkları halde gayet güzel onurlu bir şekilde maçlara çıkıyorlar. Bu çocukların hakkının verilmesi lazım. Dün ben onlarla kendilerine düşen onurlu mücadeleyi yaptıkları için teşekkür ettim ve alacakları konusunda da artık benim kefil olduğumu ifade ettim. İnşallah güvendiğimiz arkadaşlar bizleri mahcup etmezler" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı