Kayserispor'da galibiyet sevinci

Kayserispor'da galibiyet sevinci

Kulüp başkan vekili Ortaköylüoğlu:

Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu mağlup ederek, ligin ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 3. haftasında konuk oldukları Mersin İdmanyurdu'nu geriye düştükleri maçta 2-1 yendiklerini hatırlattı.

Çok önemli bir galibiyete imza attıklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

"Mersin İdmanyurdu'nu deplasmanda mağlup ederek, ligin ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ligin ilk iki karşılaşmasından beraberlikle ayrıldıktan sonra bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkmıştık. Mağlup duruma düşmemize rağmen takımımız çok iyi bir geri dönüş gerçekleştirerek, sahadan 3 puanla ayrılmayı bildi. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyoruz. Takımımızın puan tablosunda üst sıralara doğru çıkmasında ivme kazanmasında bu 3 puanın önemi çok olacaktır."

Bu galibiyetle lige verilen araya moralli girdiklerini dile getiren Ortaköylüoğlu, "Şu ana kadar 2 deplasman ve bir seyircisiz iç saha karşılaşması oynadık. Bu şartlara rağmen takımımızın 3 haftada aldığı 5 puan gelecek haftalar için de motivasyon kaynağı olacaktır. Şunun da bilincindeyiz, yolumuz daha çok uzun. İlerleyen haftalarda daha iyi duruma geleceğimize inancımız tam" ifadelerini kullandı.

Taraftarlara teşekkür eden Ortaköylüoğlu, "Deplasmanda takımımızın yanında olan ve galibiyette katkı sağlayan taraftarlarımızla gurur duyuyoruz. İnşallah onların desteğiyle ilerleyen haftalarda galibiyetler ve iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı