Kayserispor-Beşiktaş maçından notlar

Kayserispor-Beşiktaş maçından notlar

- Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen haftaki Galatasaray maçı 11'inde değişikliğe gitmedi- Kayserispor'da sarı kart cezalısı Şamil Çinaz ile bir maç men cezası alan Deniz Türüç'ün yerine Boldrin ve Kucher 11'de şans buldu


KAYSERİ (AA) - Süper Lig'in 15. haftasında Kayseri̇spor'a konuk olan Beşiktaş, ligde bundan önce oynadığı Galatasaray maçının ilk 11'i ile sahada yer aldı.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki mücadelede, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen hafta derbiyi 3-0 kazanan takımını bozmadı.

Siyah-beyazlılar sahaya Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Babel ve Cenk Tosun 11'i ile çıktı.

Beşiktaş'ta yedek kulübesinde ise Tolga Zengin, Utku Yuvakuran, Mitrovic, Fatih Aksoy, Medel, Talisca, Lens, Orkan Çınar, Mustafa Pektemek ve Negredo bulundu.

Beşiktaşlı futbolcular sahaya "10 Aralık Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz" pankartıyla çıktı.


- Kayserispor'da zorunlu değişiklik


Kayserispor, geçen haftaki Aytemiz Alanyaspor maçının 11'inden iki değişiklikle Beşiktaş karşısında sahada yer aldı.

Ligde 14. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Şamil Çinaz ile bu maçta çıkan olaylar sonucu 1 maç men cezası alan Deniz Türüç, Beşiktaş maçında forma giyemedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Deniz ve Şamil'in yerine Boldrin ile Kucher'i ilk 11'de görevlendirdi.

Sarı-kırmızılılar sahaya Lung, Tiago Lopes, Kucher, Kana Bıyık, Atila Turan, Sapunaru, Badji, Mendes, Boldrin, Güray Vural ve Umut Bulut 11'i ile çıktı.


- Taraftarlardan yoğun ilgi


Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada kendilerine ayrılan bölümleri dolduran taraftarlar, takımları lehine tezahüratta bulundu.

Kayserispor taraftarları maç öncesinde batı kale arkası ve maraton tribünlerinde koreografi yaptı. Taraftarlar, kartonlarla ''Kapalı kale tribünü'' diye adlandırılan batı kale arkasında Kayserispor'un logosunu ve kuruluş tarihini, maraton tribününde ise "Kayserispor" yazısını oluşturdu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :