Kayseri’de uçak mı düştü? Sesi duyan ihbar için telefona sarıldı

Kayseri’de uçak mı düştü? Sesi duyan ihbar için telefona sarıldı

Kayseri'nin Develi ilçesinde duyulan patlama sesi vatandaşları tedirgin etti. Çağrı merkezini arayan bölge halkı 'uçak düşmüş olabilir' ihbarında bulundu. Bölgeyi inceleyen ekipler sesin kaynağına dair biz iz bulamadı

Kayseri'nin Develi ilçesinde öğle vaktinde duyulan sebebi belirlenemeyen patlama sesi vatandaşları korkuttu. Sesin çıktığı anda hayvanların kaçışmaları da güvenlik kamerasına yansırken, vatandaşların 'uçak düşmüş olabilir' ihbarıyla bölgeye giden ekipler herhangi bir iz bulamadı.

Uçak düştü sandılar

Edinilen bilgiye göre, Develi'ye bağlı Şıhlı Mahallesi'nde saat 11:52 civarında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı ses çıktı. Sesi duyan vatandaşlar, çağrı merkezini arayarak patlama sesi duyduklarını söyleyerek "uçak düşmüş olabilir" ihbarında bulunurken, bölgeye de jandarma ekipleri sevk edildi.

Patlama sesi maden ocağından gelmiş olabilir

İhbarın ardından bölgeye sevk edilen ekipler, yaptıkları incelemede olumsuz bir durumla karşılaşmadı. Ses nedeniyle mahalle sakinleri de panik yaşadı. Ayrıca, bölgede maden ocaklarının da bulunduğu, dinamit patlatılmasından dolayı da sesin çıkmış olabileceği belirtildi.

Öte yandan, sesin geldiği anda hayvanların kaçışması da çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.