Kayseri'de hayvanseverlere teşekkür belgesi verildi

Kayseri'de hayvanseverlere teşekkür belgesi verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri AŞ, köpek barınağına yardımda bulunan hayvanseverlere teşekkür belgesi verdi.Büyükşehir Belediyesinde görevli veteriner Hilal...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri AŞ, köpek barınağına yardımda bulunan hayvanseverlere teşekkür belgesi verdi.

Büyükşehir Belediyesinde görevli veteriner Hilal Akbaş, Molu köyünde belediyeye ait köpek barınağında düzenlenen törende, hayvanseverlerin sahipsiz hayvanlara daha iyi bir ortam hazırlamak için bir araya geldiklerini söyledi.

Gönüllülere kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Akbaş, "Bu tür etkinliklerin sürekli devam etmesini sağlamak ve Türkiye'de herkese örnek olabilmek için çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Akbaş, 52 gönüllüye teşekkür belgesi verdiklerini belirterek, "Onlar, her hafta bakımevine gelip bize yardım etti. Buradaki sokak hayvanlarımızı çok iyi şartlarda misafir ediyoruz" dedi.

Hayvanseverlerden Mehmet Karadurdu ise mart ayından bu yana barınağı ziyaret ettiğini belirtti.

Barınaktaki hayvanların bakımı konusunda görevlilere yardımcı olmaya çalıştığını ifade eden Karadurdu, "Görevlilerin yetişemediği yerlerde onlara yardım ediyorum. Hayvanlarla iç içe olmayı çok seviyorum. Herkesi de buraya davet ediyorum. Barınakta büyük gelişmeler var, bunu görüyoruz. Belediyemize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Törenin ardından hayvanseverler, köpeklere mama verdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı