Kayseri Erciyesspor Başkanı Eren:

Kayseri Erciyesspor Başkanı Eren:

"Oyunumuzdan son derece mutluyum, aslanlar gibi mücadele etti takımım"

KAYSERİ (AA) - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Fenerbahçe'ye 1-0 yenilmelerine rağmen futbolcularının performansından memnun olduğunu söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Eren, Fenerbahçe karşısında galip gelmeyi çok istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirtti.

Genel anlamda oyundan memnun olduğunu ifade eden Eren, "Hakem 85. dakikaya kadar o güzel yönetiminden nasıl oldu da 85 dakikadan sonra nasıl oldu da değişti. İyi niyet haklarını rakibe kullandı anlayamadık. Oyunumuzdan son derece mutluyum, aslanlar gibi mücadele etti takımım. Hepsini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Taraftarlara destekleri dolayısıyla teşekkür eden Eren, "Gerçek Kayserililere bizi burada yalnız bırakmayan bugün buraya maçımızı izlemeye gelen bu yılın en fazla seyirci sayısına ulaştıran gerçek hakiki yürekli Kayserililere, Kayserisporlulara Kayseri Erciyessporlulara hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kayserililerden takıma destek vermelerini isteyen Eren, sözlerini şöyle tamamladı:

"150 liraya 2 yıllık kombine satmaya çalıştığımızda 365 tane kombine satarken, Kayseriliyim diye geçinip bir gecede başka takımlara milyarlarca lira aktaran Kayserilileri de esefle kınıyorum. Bu memleket sadece Ziya Eren’in sırtında yürümez. Birilerinin sahip çıkması lazım. 'Kayseriliyim' diye geçiniyorsan Kayseri'den para kazanıyorsan, Kayserinin ekmeğini yiyip, suyunu içiyorsan burada yaşıyorsan takımına sahip çıkman lazım. Uzaktaki takımlara bir gece de milyonlar toplayarak 'Kayseriliyim' diye geçinilmez."

Kaynak:Haber Kaynağı