Kaymakam Yılmaz, genç sporcularla buluştu

Kaymakam Yılmaz, genç sporcularla buluştu

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, SODES projesi kapsamında ilçedeki spor kurslarına katılan öğrencilerle buluştu.Yılmaz, İlçe Milli...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, SODES projesi kapsamında ilçedeki spor kurslarına katılan öğrencilerle buluştu.

Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından organize edilen "Ulaş Gençliği Sporda Birleşiyor" adlı SODES projesi kapsamında kurslara katılan öğrencilerle buluşarak basketbol ve futbol oynadı.

Yılmaz, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada futbol, basketbol, voleybol, badminton ve güreş branşları olmak üzere ilçede 11 kurs açıldığını, kurslara 210 kursiyerin katıldığını söyledi.

İlçede okul sporlarının artması için Kaymakamlık olarak yoğun bir gayret gösterdiklerini dile getiren Yılmaz, "914 öğrencimiz var bunların 210'una SODES projesi aracılığıyla kurs veriyoruz. İlçede her 4 öğrenciden birini okul sporlarıyla buluşturmuş oluyoruz. Amacımız bunu daha üst seviyelere çıkarmak ve tüm öğrencilerimi sporun herhangi bir dalıyla buluşturmak. Bunun için beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarımızla yoğun bir emek yoğun bir gayret gösteriyoruz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :