Kaymakam Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Kaymakam Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan görme ve bedensel engelli Erencan Çağlar'ı evinde ziyaret ederek doğum gününü kutladı.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan görme ve bedensel engelli Erencan Çağlar'ı evinde ziyaret ederek doğum gününü kutladı. Renkli görüntülere sahne olan sürpriz doğum günü kutlamasında Kaymakam Erdoğan Erencan Çağlar'a sağlıklı ve başarılı ömürler diledi.  Erencan Çağlar'ın evindeki kutlamaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve görme engelli İsa Koca katıldı. Aa

kaymakam-erdogan-soforlerin-so-(1).jpg

ŞOFÖRLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.  Ziyarette, kooperatif üyeleriyle kooperatife bağlı nakliye şoförlerinin sorunları ve ilçe trafiği ile ilgili konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Seydişehir Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz "Nakliyeci arkadaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek için bizleri ziyaret eden kaymakamımız ve emniyet müdürümüze teşekkür ediyoruz. Şoför arkadaşların sorunlarını iletmek açısından yerinde bir ziyaret oldu." dedi. Kaymakam Aydın Erdoğan ile İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir'in ziyaretinde, Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri de hazır bulundu.

kaymakam-erdogan-soforlerin-so-(3).jpg

kaymakam-erdogan-soforlerin-so-(4).jpg

kaymakam-erdogandan-supriz-(1).jpg

Etiketler :