Kaymakam Çelik ve Başkan Kavuş, öğrencilerle buluştu

Kaymakam Çelik ve Başkan Kavuş, öğrencilerle buluştu

Meram Kaymakamı Resul Çelik ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Çumralıoğlu İmam Hatip Ortaokulunda ‘İlköğretim Haftası’ kutlamalarına katıldılar.

 

Meram Kaymakamı Resul Çelik ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Çumralıoğlu İmam Hatip Ortaokulunda ‘İlköğretim Haftası’ kutlamalarına katıldılar. Kaymakam Çelik ve Başkan Mustafa Kavuş, programın sonunda öğrenci ve eğitimcilere aşure ikramında bulundular.

 

Okul Bahçesinde tertip edilen program saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okul Müdür Yardımcısı Hacı Ali Kılınç yaptığı selamlama konuşmasında programa katılımları nedeniyle Kaymakam Çelik, Belediye Başkanı Kavuş ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erkan Yakışır, Şube Müdürü Mehmet Yeşilta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Şube Müdürleri Mehmet Toru, Bekir Kasapçopur ve İlçe Sağlık Müdürü Muammer Özdemir’e teşekkür ederek öğrencilerine başarılı bir eğitim sezonu diledi.

Mezun öğrencilerden Gökçe Berra Korkmaz‘da konuşmasında Çumralıoğlu İmam Hatip’in çok değerli bir eğitim kurumu olduğuna ve kendisinin de burada aldığı öğretim sayesinde tam burslu olarak Anadolu Lisesi’nde okuduğuna vurgu yaparak arkadaşlarına başarılar diledi. Çeşitli şiirlerin seslendirildiği programda okulun İngiltere, Türkistan, Somali, Mısır, Ürdün, Suriye ve Afganistan uyruklu öğrencileri birlikte çıktıkları sahnede İstiklal Marşı’nın birer kıtasını kendi aksanlarıyla okuyarak ilginç bir armoni oluşturdu. Daha sonra Kaymakam Çelik ile Belediye Başkanı Kavuş eğitim yılının başarıyla ve esenlik içinde geçmesi dileğiyle birer güvercini gökyüzüne uçurdu. Müdür Yardımcısı Ebuzer Erbil’in duasının ardından kazanın başına geçen Başkan Kavuş, eline kepçeyi alarak protokol mensupları ve öğrencilere aşure ikram etti. Program, Başkan Mustafa Kavuş ile baba Hasan Kavuş’un yoğun iş temposu arasında buluşarak hasret gidermesine de vesile oldu.

Çumralıoğlu İmam Hatip Ortaokulunda yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla düzenlenen ‘İlköğretim Haftası’ kutlamasına katılan Meram Kaymakamı Resul Çelik ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, öğrenci ve eğitimcilere aşure ikramında bulundular.

BAŞKAN KAVUŞ; “RAHMET VE BEREKET DOLU BÖYLE BİR GÜNDE ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUM”

Muharrem Ayının ve Aşure gününün İslam Alemi'nin birlik ve beraberliğinin artmasına ve yeryüzüne barışın yayılmasına vesile olmasını dileyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş; "Böylesine güzel günlerde geleceğimizin emanetçisi çocuklarımız, onları en iyi şekilde yetişmesi için gayret sarfeden eğitmenlerimiz ve Meramlı vatandaşlarımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk. Hemşehrilerimizle birlikte coşkuyla yaşadığımız Muharrem Ayı tarih boyunca önemli olayların yanı sıra acıların da yaşandığı günlerdir. Paylaşmanın, rahmetin ve bereketin ayı Muharrem’in Aşure gününün tüm vatandaşlarımıza huzur, sağlık ve güzellikler getirmesini temenni ediyor birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini temenni ediyorum" dedi. Servet R. Çolak-Memleket

kaymakam-celik-ve-baskan-kavus,-ogrencilerle--(4).jpg

kaymakam-celik-ve-baskan-kavus,-ogrencilerle-bulustu--(1).png

kaymakam-celik-ve-baskan-kavus,-ogrencilerle--(7).jpg

kaymakam-celik-ve-baskan-kavus,-ogrencilerle--(6).jpg

kaymakam-celik-ve-baskan-kavus,-ogrencilerle--(2).jpg

kaymakam-celik-ve-baskan-kavus,-ogrencilerle-bulustu--(2).png

kaymakam-celik-ve-baskan-kavus,-ogrencilerle--(1).jpg

img_2999.jpg

 

Etiketler :