Kaymakam Bayraktar, muhtarlarla buluştu

Kaymakam Bayraktar, muhtarlarla buluştu

Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır’da 52 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarları tebrik etti.

 

31 Marttan itibaren yeni dönemde göreve başlayan 52 mahalle muhtarlarını tebrik eden Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, muhtarların yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.  Muhtarlarla yeni dönemde, birlikte Bozkır’ı daha yaşanabilir hale getirmek için canla başla çalışacaklarını, mahallelerin soranlarını en aza indirmek için yoğun bir program içerisinde olduklarını dile getiren Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, “31 Martta hepimiz bir seçim sürecinden geçtik. Bu seçim sürecinin sonunda yeni bir döneme başladık. Hepinize yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Birlikte 5 yıl boyunca ilçemizi, mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışacağız. Ayrıca daha önceden kurulan Bozkır Muhtarlar Derneğini de daha aktif kullanacağız. Tekrardan yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyor, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

kaymakam-bayraktar,--(3).jpg

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE HİZMETLERİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ

Devletin yönetim biçimi bakımından her bir organın ayrı ayrı görevlerinin olduğunu belirten Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “Öncelikle bende hepinizi tebrik ediyor, yeni bir hizmet döneminin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu yeni dönemde her birinizin halkımıza karşı, bulunduğu mahalleye karşı sorumlulukları var. Bu sorumlulukları yerine getirmek için sizlerle işbirliği halinde olmaya devam edeceğiz. Devletimizin yönetim biçimi esasıyla her bir organın ayrı ayrı görevleri var. Sizlerin de aynı şekilde ayrı ayrı görevleri var, sorumlulukları var. Kaymakamlığımıza bağlı olarak bu görev sorumlulukları hep birlikte yerine getireceğiz” diye konuştu.  Programın akabinde muhtarlık bilgi sistemi hakkında muhtarlara bilgi verildi.  Programa Bozkır Garnizon Komutanı Batuhan Duran ve İlçe Emniyet Amiri Ramazan Arlı da katıldı.

Etiketler :