Kayıtlar başlıyor

Kayıtlar başlıyor

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kış Spor Okullarında kayıtlar bugün başlıyor. Kayıtlar www.selcuklubelediyespor.com adresinden online olarak gerçekleştirilecek

Her yıl binlerce çocuğu sporla buluşturan Selçuklu Belediyespor Kulübü Spor Okulları’nda kış dönemi kayıtları yarın başlıyor. Yaz döneminde yaklaşık 14 bin öğrencini sporla buluşturan Selçuklu Spor Okullarında kış döneminde de 15 branşta faaliyetlerini sürdürecek. Yıl boyu spor yapma imkanı bulunan Selçuklu’da her yıl yaklaşık 30 bin öğrenci sporla buluşuyor. Okulların açılmasıyla birlikte hafta sonu gerçekleştirilecek olan Kış Spor Okullarına kayıtlar www.selcuklubelediyespor.com adresinden online olarak yapılabilecek. Spor Okullarında, Basketbol, Cimnastik, Futbol, Güreş, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Satranç, Taekwondo, Tenis Voleybol, Wushu, Yüzme ve bu yıl ilk kez açılacak olan Okçuluk branşında faaliyet gösterilecek. Selçuklu Spor Okullarında, ulusal standartlara uygun 21 tesis, ve branşlarında profesyonel 112 antrenör eşliğinde eğitim verilecek. Spor Okullarında aileler tarafından en çok ilgi gören branşlar olan Yüzme, Cimnastik ve Basketbol branşlarında kontenjanlar dakikalar içerisinde doluyor. 5 Ekim 2019 tarihinde başlayacak olan eğitimler 17 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek. Selçuklunun her bölgesine servis imkanının bulunduğu spor okullarında, çocuklar evlerinden alınarak güvenli bir şekilde tekrar evlerine teslim ediliyor. Selçuklu Kış Spor Okullarına bu yıl da 10 binden fazla öğrencinin kayıt olması  bekleniyor.

PEKYATIRMACI: AİLELERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Spor Okullarımızda her yıl on binlerce çocuğumuz çeşitli branşlarda sporla buluşuyor. Çocuklarımızın yetenekli oldukları branşlarda kendilerini geliştirmelerini, şehrimizi ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden birer sporcu olmalarını istiyoruz ve bunun için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Her yıl bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Kış Spor Okullarına kayıt olacak olan öğrencilerimize de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

KAYITLAR İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILIYOR

Selçuklu Kış Spor Okullarına kayıtlar sadece www.selcuklubelediyespor.com adresinden yapılıyor. Kayıtlarını başarıyla tamamlayan aileler kendilerine gelecek bilgilendirme mesajının ardından kıyafet ve kesin kayıt için Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu Spor Okulları Merkezine giderek kayıtlarını tamamlamaları gerekiyor. Spor okulları ile ilgili 0 332 248 00 43 veya 0 332 248 03 06 nolu telefonlardan bilgi alınabileceği belirtildi.

Etiketler :