Kayıp oğlu için şehir şehir dolaşacak

Kayıp oğlu için şehir şehir dolaşacak

Siverek ilçesinde yaşayan bir baba, 3 ay önce kaybolan 20 yaşındaki oğlunun bulunabilmesi için üzerine çocuğunun fotoğraflarını yapıştırdığı otomobille şehirleri dolaşmaya hazırlanıyor

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşayan Mehmet Emin Sonka, 3 ay önce kaybolan oğlunun bulunması için üzerinde çocuğunun fotoğrafları bulunan otomobille şehir şehir dolaşacak.

Şirinkuyu Mahallesi'nde oturan ve 20 yaşındaki oğlu Emrah Sonka'dan 3 aydır haber alamayan Sonka, yetkili mercilere yaptığı başvurular da sonuçsuz kalınca, oğlunun fotoğraflarını yapıştırdığı otomobiliyle illeri dolaşmaya karar verdi.

Baba Sonka, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlundan 95 gündür haber alamadıklarını belirtti.

Çocuğunu bulabilmek için şehir şehir otomobiliyle dolaşmaya karar verdiğini aktaran Mehmet Emin Sonka, "Benim oğlum 95 gündür kayıp. Oğlumun bulunması için elimden ne geldiyse yaptım ama çocuğumu bulamadım. 24 Temmuz sabahı tarlada saman yüklerken amcasıyla tartıştıktan sonra yola çıkmış. Yolda bir yeğenim görmüş. Ondan sonra sanki yer yarıldı, içine girdi." diye konuştu.

Oğlu Emrah'ın kaybolduğu günden beri ailece çok acı çektiklerini dile getiren Sonka, şöyle devam etti:

"Nefes alamıyorum, benim ciğerim yanıyor. Evimde huzur yok. Perişan olduk. Bir aile 95 gün yas tutar mı biz yas tutuyoruz. Emrah'ı bulmak için her şeyi yaptık. Şanlıurfa bölgesinde altına bakmadığım taş kalmadı. Kaybolduktan sonra ilgili mercilere bildirdik. Aracıma fotoğraflarını yapıştırdım. Artık tek çarem kaldı, şehir şehir gezeceğim. Sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gideceğim."

Anne Gülerdem Sonka da çocuğu için her gün gözyaşı döktüğünü belirterek, oğlunun bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :