Kayıp başvurusu yapılan çocuk cinayete kurban gitmiş

Kayıp başvurusu yapılan çocuk cinayete kurban gitmiş

Gaziantep polisi, 8 ay önce kayıp başvurusu yapılan 6 yaşındaki Kenan'ın darbedildikten sonra öldüğünü belirledi-

 Gaziantep'te, 8 ay önce kayıp başvurusu yapılan çocuğun darbedildikten sonra öldüğü, annesi ve resmi nikahsız birlikte yaşadığı kişi tarafından fıstık bahçesine gömüldüğü belirlendi. Gözaltına alınan 2 zanlı, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçede 6 yaşındaki oğlu Kenan ile yaşayan Döndü G. (30), yaklaşık 8 ay önce polis merkezine giderek oğlu için kayıp başvurusunda bulundu. İlçe genelinde ve akrabaları arasında yapılan aramada 6 yaşındaki çocuğun izine rastlayamayan güvenlik güçleri, soruşturma sürecinde görüştüğü annenin çelişkili ifadelerinden şüphelenip takip başlattı.

Döndü G. ile İbrahim Halil K'nin olayın yaşandığı tarihlerde bir motosikletle seyahat ettiği ve ortalarında bir çocuğun bulunduğunu belirleyen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro ekipleri birkaç kez sorguladığı anne Döndü G. cinayeti itiraf etti.

Oğlunun kayıp olmadığını, resmi nikahsız birlikte yaşadığı İbrahim Halil K. (26) tarafından "altını ıslattığı" için darbedildiğini belirten Döndü G, aynı gün fenalaşan oğlunun yaşamını yitirdiğini, bunun üzerine paniğe kapılarak, cesedi motosikletle İbrahim Halil K'nin fıstık bahçesine kazdıkları yere gömdüklerini söyledi.

Bunun üzerine Kocaören Mahallesi'nde Yopuntu mevkisindeki fıstık bahçesine giden polis, gösterilen yeri kazarak Kenan G'nin cesedine ulaştı. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılan cesette darp izini rastlandı. Anneyi gözaltına alan ekipler, İbrahim Halil K'yi de Tekirdağ'da yakaladı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kenan G'nin cesedi, babasının yakınlarına teslim edildi.

 

 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :