Kavuş; Söz verdiğimiz gibi

Kavuş; Söz verdiğimiz gibi

31 Mart yerel seçimlerinde Meram Belediye Başkanı seçilen Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Kavuş, “Seçim çalışmalarımızı yürütürken söz verdiğimiz gibi, her zaman hemşehrilerimizin arasında olacağımızı söyledik ve seçimlerden sonra da yine onlarla birlikteyiz. Görev süremiz boyunca da bu böyle devam edecek” dedi.

kavus;-soz-verdigimiz--(5).jpg

Mustafa  Kavuş, 31 Mart yerel seçimlerinin  ardından, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. İlçesinde partisinin bir önceki dönemde almış olduğu oy oranını artırarak seçilmelerini sağlayan Meramlılara, verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Kavuş, 31 Mart günü sandıkta gösterdikleri irade ile bu önemli görevi kendilerine layık gören Meram halkının gönüllerinde de kalıcı olmak istediklerini söyledi.

kavus;-soz-verdigimiz--(1).jpg

Alacakları her kararda yapılacak tüm çalışmalarda Meram’da yaşayanların görüş ve önerilerini dikkate alacaklarını ifade eden Mustafa Kavuş, “Seçim çalışmalarımızda bir söz verdik ve seçimlerden sonra da sürekli hemşehrilerimizin arasında olacağımızı, onların görüş ve önerileri doğrultusunda Meram’ı birlikte yönetmek istediğimizi söylemiştik. Şimdi yine onların arasındayız ve beraber olmaya devam edeceğiz. Görev süremiz boyunca da bu böyle devam edecek. Öncelikle verdiğimiz sözü yerine getirmek için seçimlerin akabinde esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret ederek verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Partimizin bir önceki dönem aldığı oy oranını artırarak bizlere güvenen ve sandıkta gösterdikleri irade ile de bu göreve layık gören hemşehrilerimizin güvenine layık olmayı arzu ediyoruz. Alacağımız her kararda, yapacağımız tüm çalışmalarda Meramlı hemşehrilerimizi dinlemeye devam edecek ve bu doğrultuda hareket etmeyi sürdüreceğiz. Bizler üzerimize sorumluluk yükleyenleri dinleyerek gönüllerde kalmayı istiyoruz ve bunu da başaracağız. Halkımızın göstermiş olduğu teveccühe mazhar olmak için gece gündüz demeden çalışacak, herkesi kucaklayarak hep birlikte el ele verip Meram’ı güçlü bir şekilde geleceğe taşıyacağız” dedi.

kavus;-soz-verdigimiz--(2).jpg

kavus;-soz-verdigimiz--(3).jpg

Etiketler :