Kate Moss, David Beckham'la aşk....

Kate Moss, David Beckham'la aşk....

Kate Moss, bir röportajda yakın arkadaşı Victoria Beckham'ın eşi eski futbolcu David Beckham'a aşık olduğunu söyledi

İngiliz Moda dergisi 'Stylist'e röportaj veren Kate Moss, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı.Eski süpermodel, kameralar önünde olmadığında vaktini kızı Lila Grace'in ödevlerini yapmak, ailesiyle akşam yemeği yemek ve TV izlemekle geçirdiğini söyledi. Dört yıllık eşi Jamie Hince'le boşanacağı konuşulan Moss, kalbinde sakladığı sırrı da açıkladı.

Eski model, uzun yıllardır yakın arkadaşı olan ve ailecek görüştüğü Victoria Beckham'ı kıskandığını söyledi.Arkadaşının eşi David Beckham'a karşı 'boş' olmadığını itiraf eden Moss, telefonundaki en çok arananlar listesinde eski futbolcunun yer aldığını anlattı. Sözlerine "David'e aşığım" diyerek başlayan Moss, "Victoria'ya özeniyorum çünkü o David'le evli" şeklinde konuştu.

İŞTE MOSS’UN HİKAYESİ

Katherine Ann Moss daha 14 yaşındaydı. Bahamalar’a yaptığı tatilden ülkesi İngiltere’ye dönerken uçağı New York’un JFK Havaalanı’nda aktarma yapmıştı. Havaalanında Storm Model Ajansı’nın kurucusu Sarah Doukas’ın dikkatini çekti. Böylece hayatında yeni bir dönem açıldı.

Kate Moss, süper modeller dünyasına bomba gibi girdi. 90’ların ünlü süper modelleri Cindy Crawford, Claudia Schiffer ve Naomi Campbell’dan farklıydı. Kıvrımlı hatlara sahip ve uzun boylu bu modellere karşı Kate Moss ideal model görünümden uzak, 1.69’luk minyon fiziği, ayrık ön dişleri, elmacık kemikleri ve aşırı zayıflığı ile dikkatleri çekti. Art arda teklifler gelmeye başladı. Calvin Klein’in yüzü oldu. O dönem Calvin Klein’ın siyah-beyaz reklamlarındaki mankenler ‘sağlıksız’ göründükleri gerekçesiyle tepki çekti. Ama bu Kate Moss’un şöhretine şöhret kattı.

Aşk yaşamı da harika gidiyordu. Hollywood’un ünlü aktörü Johnny Deep ile büyük aşk yaşadı. Bu aşk üç yıl sürdü. 1998’de ayrıldılar. Ancak Johnny Deep, Kate Moss’u bekleyen kötü günlerde onun büyük destekçisi oldu. Uyuşturucu yüzünden tedavi gördüğü hastaneye yattığında yanında sadece o vardı. Johnny Depp artık ünlü Fransız oyuncu model Vanessa Paradis’le birlikteydi ama Kate onun için hep çok özeldi. Hastanede Kate’e en iyi şekilde bakılmasını organize etti, her şeyi o ayarladı.

O kötü günler, 15 Eylül 2005’te Daily Mirror gazetesinde, süper model Kate Moss’un kokain alırken fotoğrafının yayınlanmasıyla başladı. Haber büyük bir skandal olarak dünyaya duyuruldu. Ünlü süper model daha önce de İspanya’da fazla miktarda aldığı kokain sonucu komaya girmiş ve tedavi görmüştü. Sabaha kadar süren eğlenceler, sarhoşluk, sigara dumanı, blumia Kate Moss’u uçuruma sürüklüyordu.

Kate Moss’un anlaşmalı olduğu firmalardan gençlere hitap eden H&M; “Eğer biri H&M’in yüzü olacaksa, onun sağlıklı sıhhatli bir görünüme sahip olması gerekir” diyerek anlaşmayı iptal etti. Ama Chanel ve Burberry gibi ünlü moda devleri Moss’la anlaşmalarını bozmadı. Yoğun tepki aldığı bu olayın ardından Fransız Vouge dergisinin 2005 Eylül sayısı için konuk editörlük yaptı. Dergi bu sayısının neredeyse tamamını ona ayırdı ve dört farklı Kate Moss kapağı basarak modeli destekledi. Kate Moss’un dönüşü moda dünyasında kutlanıyordu. Roberto Cavalli’nin modeli oldu.

Moda ikonu Kate Moss: ‘Kate Moss style’(Kate Moss stili), ‘Kate Moss mania’ (kate moss çılgınlığı) başladı moda dünyasında. Her ne kadar özel yaşamı ile ilgili eleştirilse de; özellikle genç kızlar için bir idol ve ikondu artık. Dünyanın en önemli trend analiz platformu WGSN’in (Worth Global Style Network) Direktörü Sally O’Rourke, “Kate Moss’un, bar çıkışında yırtık jean ve tişörtle fotoğraflandıktan 12 gün sonra aynı kıyafetleri mağazalarında satmaya başlayan markalar var” diyor. Hatta bu konuda en hızlı davranan markaların daha çok kazandığını biliyor muydunuz?

Onun üzerinde ne gördüysek hemen moda oldu. Giyim tarzı ile birçok akımın öncüsüydü. İkinci el giysi satan bir mağazadan aldığı sarı elbise ile görününce vintage’a ilgi arttı. Roberto Cavalli’nin hayvan deseni kıyafetlerini giydi ve bu desenin yaygınlaşmasında öncü oldu. Slim fit jean’i korsan botlarla giydi, bütün dünya ardından bu kıyafete büründü.

Spor tişörtü pulpayet bir yelekle giydi, ardından bu ikili moda oldu. Ona boşuna “Günümüzün moda ikonu” demiyorlar! Kate Moss’un yıllık kazancı milyonlarca dolar. Ünlü süper model, servetini Yves Saint Laurent, Donna Karan, Roberto Cavalli, Longchamps gibi yüzü olduğu moda devlerine borçlu. Modacılar ondan vazgeçmiyor.

4 yıldır Longchamps’nın reklam yüzü olan ünlü model, bu sene marka ile farklı bir şekilde anlaştı ve ‘Kate Moss for Longchamps’ adlı bir çanta koleksiyonu tasarladı. Topshop’la tasarımcılığa da soyunan Kate Moss, 2010 Topshop Koleksiyonu’nu güzel vücuduyla verdiği seksi pozlarla tanıttı.

Kate Moss, renkli aşk hayatıyla da gazete ve dergileri süsledi. Mario Sorrenti ve ardından Johnny Depp’le uzun süren ilişkiler yaşadı. Johnny Depp’le ilişkisinin bitmesi onun için baş edilmesi zor bir dönemin başlamasına neden oldu. Uzun süre bu ayrılığın acısını hızlı gece hayatı, uyuşturucu ve her gün değişen sevgililerle unutmaya çalıştı. Durulduktan sonra Dazed & Confused’ın editörü Jefferson Hack’ten 29 Eylül 2002’de Lila Grace isminde bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Kate Moss, The Clash grubu üyesi Paul Simon’ın iki erkek çocuğunun ve Sadie Frost’la Jude Law çiftinin kızlarının da manevi annesiydi. Jefferson Hack’ten ayrıldıktan sonra adı uzun süre Pete Doherty’yle birlikte anılan model, Babyshambles grubunun vokalisti olan sevgilisinden evlenme teklifi aldı. Grubun Londra konseri sırasında Doherty, Moss’la nişanlı olduklarını duyurdu. Ancak Doherty başka biriyle görülmüştü, Kate Moss ayrılma kararı verdi.