Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:

"Sivas Belediyespor’u mağlup ederek Avrupa mücadeleleri öncesinde savunma ile hücumdaki ilke ve prensipleri oturtma anlamında haftayı iyi bir sonuçla kapattık"

KASTAMONU (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Osman Kalyoncu, "Sivas Belediyespor’u mağlup ederek Avrupa kupaları mücadeleleri öncesinde savunma ile hücumdaki ilke ve prensipleri oturtma anlamında haftayı iyi bir sonuçla kapattık" değerlendirmesinde bulundu.

Kalyoncu, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün lig mücadelesinin yanı sıra Türkiye Kupası ve Avrupa'da da serüvenine devam ettiğini belirtti.

Geçen hafta sonu sahalarında Sivas Belediyespor'u konuk ettiklerini ve maçtan 43-33 galip ayrıldıklarını bildiren Kalyoncu, şöyle devam etti:

"Avrupa kupaları maçları öncesi iyi sonuç elde ettik. Sivas Belediyespor’u mağlup ederek Avrupa kupaları mücadeleleri öncesinde savunma ile hücumdaki ilke ve prensipleri oturtma anlamında haftayı iyi bir sonuçla kapattık. Özellikle genç oyuncuların gösterdiği performansı değerlendirdik. 3 sakat oyuncumuz vardı. Ligin geldiği durum, hırslı mücadelelerin yaşanacağının göstergesi oldu. Dolayısıyla böyle bir ligde play-off'lar çok daha önemli duruma geldi."

Kalyoncu, 3 kulvarda yola devam eden bir takım olarak hedefe ulaşmak için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :