Kasımpaşa, Gençlerbirliği'ni konuk edecek

Kasımpaşa, Gençlerbirliği'ni konuk edecek

Ligin ikinci yarısındaki iki maçta galibiyete ulaşamayan lacivert-beyazlı ekip, formda Gençlerbirliği karşısında 3 puan arayacak

İSTANBUL (AA) - Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Sezonun ilk yarısında başarılı sonuçlara imza atan ancak ikinci yarıda henüz galibiyeti bulunmayan lacivert-beyazlı takım, formda Gençlerbirliği karşısında 3 puan arayacak.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki mücadele saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Ligin ikinci yarısındaki ilk maçta Gaziantepspor'a iç sahada 2-1 mağlup olan ve deplasmanda Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Kasımpaşa, iki haftada sadece bir puan alabildi.

Yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez yönetiminde ikinci yarıya iyi başlayarak her iki maçını da kazanan Gençlerbirliği ise bu seriyi sürdürmeye çalışacak.

Kasımpaşa 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 yenilgi sonunda 31 puanda bulunurken, Gençlerbirliği 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyetle şu ana dek 19 puan elde etti.

Ligin ilk yarısında iki ekip arasında Ankara'da yapılan karşılaşmayı Gençlerbirliği 1-0 kazanmıştı.


- Üç oyuncu kart sınırında


Kasımpaşa'da Gençlerbirliği maçı öncesi üç oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.

Daha önceki karşılaşmalarda üçer sarı kart gören Adem Büyük, Olivier Veigneau ve Andre de Castro, yarın da kart görmeleri durumunda ligin 21. haftasında Fenerbahçe ile yapılacak maçta cezalı duruma düşecek.

Bu arada lacivert-beyazlı takımda, sakatlıkları bulunan Aydın Yılmaz ile yeni transfer Bengali Fode Koita, Gençlerbirliği karşısında forma giymeyecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :