Kasımpaşa-Fenerbahçe maçından notlar

Kasımpaşa-Fenerbahçe maçından notlar

- Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, Kasımpaşa karşısında, ligde son oynadıkları maça göre kadrosunda tek değişikliğe gitti- Aykut Kocaman, sakatlığı sebebiyle Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmayan Dirar'ın yerine Alper Potuk'a ilk 11'de şans tanıdı- Ka


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, ligde geçen hafta oynadıkları Antalyaspor maçının 11'ine göre takımda tek değişikliğe gitti.

Tecrübeli teknik adam, Antalyaspor karşısında ilk 11'de görev verdiği Nabil Dirar'ın sakatlığı sebebiyle Kasımpaşa karşısında Alper Potuk'u sahaya sürdü.

Kalede Volkan Demirel'i görevlendiren Kocaman, savunma hattını Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım'dan kurdu. Orta sahada Mehmet Topal-Josef de Souza ikilisini bozmayan Kocaman, kanatlarda Aatıf Chahechouhe ve Alper Potuk'u görevlendirdi. Fenerbahçe'nin hücum hattında ise son haftalarda olduğu gibi yine Giuliano ve Roberto Soldado forma giydi.


- Dirar kadroya alınmadı


Fenerbahçe'nin Faslı futbolcusu Nabil Dirar, Kasımpaşa karşısında 21 kişilik kadroya alınmadı.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın vazgeçilmezleri arasında bulunan Dirar, geçirdiği adale sakatlığı sebebiyle Kasımpaşa deplasmanına getirilmedi.


- Alper Potuk 2 hafta sonra 11'de


Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Alper Potuk, ligde 2 hafta sonra ilk 11'de görevlendirildi.

Sarı-lacivertlilerin geçen hafta ligde karşılaştığı Antalyaspor maçında yedek soyunan ve sonradan oyuna dahil olan Alper, 29. haftada Demir Grup Sivasspor karşısında ise sakatlığı sebebiyle kadroda yer almamıştı.

Alper, son olarak Fenerbahçe'nin 28. haftada sahasında Osmanlıspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada ilk 11'de forma giymişti.


- Isla kadroya döndü


Fenerbahçe'nin Şilili sağ beki Mauricio Isla, ligde 2 hafta sonra 21 kişilik kadroya alındı.

Yabancı kontenjanı nedeniyle son 2 haftada Kocaman tarafından kadroya alınmayan tecrübeli futbolcu, Dirar'ın sakatlığı nedeniyle 21 kişilik kadroya girdi.

Yabancı kontenjanı nedeniyle kadro dışında kalan oyuncu ise yine Eljif Elmas oldu.


- Beşiktaş ve Şenol Güneş'e taraftardan tepki


Fenerbahçe taraftarları, karşılaşma öncesinde Beşiktaş ve teknik direktörü Şenol Güneş aleyhinde uzun süre tezahüratta bulundu.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarıda kalan maçta yaşanan olaylar nedeniyle Beşiktaş ve teknik direktörü Şenol Güneş'e, 30. haftadaki Antalyaspor maçında da yoğun tepki göstermişti.

Fenerbahçeli taraftarlar bu karşılaşmada da tepkilerini sürdürdü.


- Kasımpaşa'da değişiklik yok


Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, takımını 30. haftadaki Atiker Konyaspor maçının ilk 11'i ile sahaya sürdü.

Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe karşısında, ligde geçen hafta deplasmanda oynadıkları ve 2-0 mağlup oldukları kadroyu bozmadı.

Kemal Özdeş Fenerbahçe karşısında, kalede Eray Birniçan'ı, savunma hattında ise Strahil Popov, Kenneth Omeruo, Veysel Sarı ve Olivier Veigneau dörtlüsünü görevlendirdi. Orta sahayı Loret Sadiku, David Pavelka ve Bernard Mensah üçlüsüyle kuran Özdeş, kanatlarda Trezeguet ve İlhan Depe'ye şans verdi. Özdeş tek santrfor olarak Mbaye Diagne'yi görevlendirdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :