Kasa Hırsızlığı Şüphelisi Tutuklandı

Kasa Hırsızlığı Şüphelisi Tutuklandı

Samsun’da bir gemi acentesinin çelik para kasasından hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi'nde 3 Şubat 2015 gecesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz 2 kişi, bir gemi acentesinin 4. katta bulunan iş yerinin kapısını levye ile açarak içerideki çelik para kasasından 25 bin lira ve 500 dolar para çaldı. Hırsızlar, aynı iş yerinin 5. kattaki bürosunun kapısını açmak için levyelerle uzun süre uğraştılar ancak başarılı olamayınca paralarla kaçtılar. Hırsızların gemi acentesinin 5. katındaki iş yerinin kapısını açmak için verdikleri uğraş ise güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, kasa hırsızlarını yakalamak için seferber oldu. 50 iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Hırsızlık Bürosu ekipleri, önce hırsızların kimliklerini tespit etti ve daha sonra da Ankara polisinin yardımıyla Konya'da yakalanmasını sağladı.

Gözaltına alınan Adem G.(42) hem cezaevi firarisi hem de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için Konya'da tutuklandı. Samsun'a getirilen Aygün U. (48) ise bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi