Kartal’a gurbetçi golcü

Kartal’a gurbetçi golcü

Torku Konyaspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, takıma doğrudan katkı sağlayabileceğine inandıkları gurbetçi bir forvetle imza aşamasına geldiklerini açıkladı

Yeni sezon transfer çalışmasını sürdüren Torku Konyaspor, hücum hattına takviye yapmak için kolları sıvadı. Yeşil-beyazlılar, Galatasaray’dan Sinan Gümüş ve Sercan Yıldırım’dan gelecek haberi beklerken bir yandan da listedeki diğer isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Gurbetçi bir futbolcuyla prensipte anlaşan Kartalların, transferi önümüzdeki günlerde duyurması bekleniyor.

İLERİYE DÖNÜK YATIRIM
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Murat Erdoğan, ‘Yurtdışından genç bir forvet ile görüşmelerimiz devam ediyordu ve kendisinin transferi konusunda artık son aşamaya geldik. Hem takımımıza direkt katkı sağlayacak, hem de ileriye dönük yatırım olarak gördüğümüz bir oyuncu. Transferinin en kısa sürede tamamlanacağını söyleyebiliriz. Bundan sonra transferi bitireceğiz. Ancak hocamızın herhangi bir mevkii için bizden bir talebi olursa kulüp olarak yerine getirmek için hazırız. Oyuncu transferi konusunda görüşüp beklemeye aldığımız isimler var. Bir gelişme olursa takımımıza direkt katkı sağlayacak bu oyunculardan istenilenleri kadromuza katacağız" dedi.
Memleket.com.tr