Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesinde endoskopi bölümü açıldı

Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesinde endoskopi bölümü açıldı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesinde endoskopi bölümü hizmet vermeye başladı....

İSTANBUL (AA) - İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesinde endoskopi bölümü hizmet vermeye başladı.

Birlikten yapılan açıklamaya göre, HD kalitesinde görüntüleme yapan yeni endoskopi cihazıyla, Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Taşocakları Polikliniğinde hizmet veren 2 endoskopi biriminden sonra merkez binada da endoskopi ünitesi hastaneye kazandırıldı.

Mide, yemek borusu ve onikiparmak bağırsağı gibi incelemeleri, modern video-endoskopi yöntemleriyle kısa sürede gerçekleştirilmeye başlanırken, endoskopi araçlarıyla donatılan birimde tanı ve tedaviye yönelik hizmet verilmeye başlandı.

Daha önce sadece Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Taşocakları Polikliniklerinde bulunan endoskopi ünitesinin yoğun kapasitesine ek olarak gelen hasta sayısındaki artışla, hastane merkez polikliniklerine de endoskopi ünitesi kazandırıldı.

Endoskopi tetkiki istenen hastalar, endoskopi kayıt birimlerine evraklarıyla başvuru yaparak işlem için randevu alabiliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :