Kartal tur için sahada

Kartal tur için sahada

Atiker Konyaspor ZTK Son 16 Turu rövanş karşılaşmasında bugün Trabzonspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Trabzonspor’un 1-0’lık galibiyetinde maç uzayacak. Bunun dışındaki tek farklı mağlubiyetler yeşil-beyazlılara tur için yeterli olacak

 

Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş karşılaşmasında bugün Trabzonspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

DÜDÜK ÖZGÜR YANKAYA’DA

Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda oynanacak ve saat 18.00’da başlayacak mücadelede Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya’nın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ile İsmail Şencan yaparken maçın 4. hakemi Abdulkadir Bitigen olacak.

YATABARE ESKİ TAKIMINA KARŞI HAZIR

Atiker Konyaspor’un devre arasında Kardemir Karabükspor’dan transfer ettiği Malili forvet Mustapha Yatabere’nin TFF’deki lisans işlemleri tamamlandı. Yatabare Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in şans vermesi durumunda bugünkü maçta eski takımına karşı sahada olacak. Yatabere, 2014 yılında Guingamp’tan Trabzonspor’a transfer olmuştu.

SKOR AVANTAJI KONYASPOR’DA
Atiker Konyaspor bugünkü mücadeleye 1-0’lık skor avantajıyla çıkacak ancak seyirci ve saha avantajı ev sahibi Trabzonspor’da olacak. Bugünkü mücadelede türlü beraberlikte Atiker Konyaspor tur atlayacak. Trabzonspor’un 1-0’lık galibiyeti durumunda maç uzayacak.  Ev sahibi ekibin maçı kazanması için 2 farklı skor yakalaması gerekiyor. Atiker Konyaspor, Konya’da oynanan maçı Ali Çamdalı’nın golüyle 1-0 kazanmıştı.

KONYASPOR’DA SAKAT OYUNCU YOK
Atiker Konyaspor’da bugünkü mücadele öncesinde sakat oyuncu bulunmuyor. Yeşil-beyazlılarda sakat olan ve tedavisi süren oyuncuların tedavileri tamamlandı. Atiker Konyaspor Kulüp Doktoru Yrd. Doç. Dr. Galip Bilen Kürklü, “Bu ara ile birlikte takımda yaralanması olan bütün futbolcuları rehabilite ederek takıma verdik. Bu anlamda kamp boyunca aralıksız olarak çalışan fizyoterapist ve masörlere özellikle teşekkür ediyorum” açıklaması yaptı.

BURAK YILMAZ RİSKE EDİLMEYECEK

Trabzonspor’da Antalya kampında sakatlık yaşayan Burak Yılmaz'ın bu akşam Atiker Konyaspor karşısında riske edilmeyeceği belirtildi. Hafif sakatlığı bulunan Okay Yokuşlu konusunda ise son bir değerlendirme yapılacağı, bu futbolcunun maçta forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın forvette Konyaspor’un da devre arası transfer gündemine gelen Rodallega’ya şans vermesi bekleniyor.

TRABZONSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Trabzonspor’un bu akşam Atiker Konyaspor karşısına;  Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Hubocan, Mustafa Akbaş, Okay Yokuşlu, Kucka, Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Rodallega 11'i ile çıkması bekleniyor.

16-009.jpg