Kartal Al Feiha ile yenişemedi  (ÖZET)

Kartal Al Feiha ile yenişemedi (ÖZET)

Yeşil-beyazlılar, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık karşılaşmasında Suudi Arabistan temsilcisiyle 2-2 berabere kaldı

TFD 2017-2018 İlhan Cavcav Futbol Sezonu harlıklarını Avusturya’da  sürdüren Atiker Konyaspor, oynadığı ikinci özel maçta Suudi Arabistan Pro lig takımlarından Al Feiha ile karşı karşıya geldi. Waidring SportKlub Sahası’nda oynanan karşılaşmada her iki yarıda da iki farklı 11 ile mücadele eden yeşil-beyazlıların gollerini; 12.dakikada Amir Hadziahmetovic ve 52. dakikada kaptan Ali Çamdalı kaydederken, Al Feiha’nın golleri 45.dakikada Tawfeq ve 90.dakikada Rone’den geldi.

HER İKİ YARIDA 2 FARKLI KADRO

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Al Feiha karışlaşmasında kaleci Patrik sabit olmak üzere her iki yarıda da farklı bir kadro oyuna sürdü.

ATİKER KONYASPOR İLK YARI: Patrik, Savaş, Ali Turan, Volkan Fındıklı, Ferhat Öztorun, Amir Hadziahmetovic, İsmail Güven, Vedat Bora, Deni Milosevic, Burak Saban, Seddar Karaman

ATİKER KONYASPOR 2. YARI: Patrik, Skubic, Selim Ay, Wilfred Moke, Kadir Kaan, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Jonsson, Mehdi Bourabia, Traore, Riad Bajic

2 MAÇ DAHA YAPACAK

Atiker Konyaspor,  28 Temmuz’da sona erecek kampta 2hazırlık maçı daha oynayacak. Yeşil-beyazlılar, 25 Temmuz’da Bundesliga ekibi RB Leipzig ve 27 Temmuz’da ise Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımı ile karşı karşıya gelecek.  Yeşil-beyazlılar kamptaki ilk hazırlık maçında Bundesliga ekibi Freiburg’a 2-0 yenilmişti.