Kars'taki trafik kazası

Kars'taki trafik kazası

Kazada hayatını kaybeden polis memuru Mesut Şimşek ile eşi ve çocuğunun cenazeleri, uçakla Ankara'ya gönderildi

KARS (AA) - Kars'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru ile eşi ve çocuğunun cenazeleri, törenin ardından Ankara'ya gönderildi.

Ali Gaffar Okkan Bulvarı'nda havaalanı yönüne giden Mesut Şimşek'in kullandığı 36 EE 003 plakalı otomobilin, ters yönde ilerleyen Mesut Adıgüzel yönetimindeki 75 AK 816 plakalı panelvana, ardından yol kenarında bekleyen Akan Demir yönetimindeki 36 FN 890 plakalı otomobile çarpması sonucu hayatını kaybeden polis memuru Şimşek ile eşi Miyase Nehir ve çocuğu Eymen Berat için İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Meslektaşları, törende ayakta durmakta güçlük çeken Şimşek'in babası Veysel, annesi Zümriye, kardeşleri Meltem, Muharrem, eşinin teyzeleri Mahide Ekelik, Şengül Karagöz'ü teskin etmeye çalıştı.

Vali Günay Özdemir ve Emniyet Müdürü Faruk Karaduman da aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Müftü Mehmet Genç'in, polis memuru Şimşek, eşi Miyase Nehir ve çocuğu Eymen Berat için helallik istemesi üzerine, meslektaşları gözyaşlarını tutamadı.

Okunan duaların ardından, cenazeler uçakla Ankara'ya gönderildi.

Kars'ta 3 yıldır görev yapan polis memuru Şimşek'in kazada yaralanan diğer çocuğu Egemen'in ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Bu arada, Vali Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, polis teşkilatı ve Kars halkı için üzücü bir gün olduğunu söyledi.

Polis memuru, eşi ve çocuğunun kötü bir kaza sonucu şehit olduğunu belirten Özdemir, ''Allah kabrini, mekanını cennet eylesin. Ailesine, yakınlarına, polis teşkilatına ve Kars halkımıza başsağlığı diliyorum. Ne olur Kars halkımızdan özellikle rica ediyorum, trafik kurallarına uysunlar. İnsanların hayatları çok önemli, hepimizin hayatı çok önemli. Bir aile yok oldu, mahvoldu. Herkes görevini layıkıyla yapsın istiyorum. Artık bundan sonra kimse ölmesin, kimse üzülmesin'' diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı