Kars'taki silahlı kavga

Kars'taki silahlı kavga

Bir kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınanların sayısı 17'ye yükseldi

KARS (AA) - Kars'ta bir kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin, 3'ü Artvin'de yurt dışına çıkma hazırlığı yapan 8 kişi daha yakalandı. Gözaltına alınanların sayısı 17'ye yükseldi

Atatürk Caddesi'nde daha önce aralarında husumet olan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Hakan Ç'nin hayatını kaybetmesi, 7 kişinin de yaralanmasına ilişkin başlatılan geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, karıştıkları silahlı kavganın ardından kaçtıkları belirlenen S.S, R.S, E.A ve H.S'nın yakalanması için 35 ekip ve 207 personelle 41 ev ve iş yeri ile 3 otomobilde arama yapıldı.

S.S, olayda kullandığı tabanca ile Kars'ta, firarilerden R.S, E.A. ile H.S. ise yurt dışına çıkmak için hazırlık yaptıkları Artvin'in Borçka ilçesinde yakalandı. Olaya karışanlara yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla 4 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonda, kalaşnikof, av tüfeği, 6 ruhsatsız tabanca, 13 şarjör, 432 mühimmat ile bir gömlek içi balistik yelek ele geçirildi.

Kars'ta dün iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi ölmüş 7 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından yapılan operasyonda 9 kişi gözaltına alınmıştı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :