Karşıyaka'nın yeni sezon hazırlıkları

Karşıyaka'nın yeni sezon hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, 2014-2015 sezonu öncesi Erzurum'da kampa girdi

ERZURUM (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, 2014-2015 sezonu öncesi Erzurum'da kampa girdi.

Yeşil-kırmızılı ekip, Palandöken ilçesindeki yüksek irtifa kamp merkezinde, teknik direktör Yusuf Şahin yönetiminde ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Koşuyla başlayan antrenman, kondisyon ve teknik ağırlıklı çalışmayla sona erdi.

Teknik direktör Yusuf Şimşek, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum'a dün geldiklerini ve 11 Ağustos'a kadar Erzurum'da kamp yapacaklarını söyledi.

Takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirten Şahin, "İyi transferler yaptığımızı düşünüyoruz. Güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu düşünüyorum. İnşallah bunu lige yansıtmak gerekiyor. Şimdi konuşmamız çok önemli değil, lig başlayınca önem kazanacak. Ben takımdan memnunum. Arkadaşlıklarından, çalışma arzularından her şeyden memnunum" diye konuştu.

Şahin, üçü yabancı olmak üzere 27 futbolcuyla kamp yaptıklarını ifade ederek, yeni sezon için 12 transfer yaptıklarını ve bazı görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Yöneticilere teşekkür eden Şahin, "Taraftarımız Türkiye'nin en iyi taraftarından biri, onları da yanımızda istiyoruz. Taraftarımıza bu sene güzel hediyeler vermek istiyoruz" dedi.

Günde çift idmanla çalışmalara devam edeceklerini hatırlatan Şahin, "Bugün koşu idmanı yaptık, biraz yol yorgunluğu vardı. Öğleden sonra idmanlarımız ağırlık kazanacak. Bizim için çalışma ortamı önemli. Otelimiz ve sahamız çok güzel. Bizim kendi ortamımız da iyi. Üçü bir arada olunca her şey çok daha güzel olacak. Sıcak hava ve nem olmadığı için Erzurum'a geldik. Erzurum biliniyordu ancak fazla tesis olmadığı için gelinmiyordu. Şimdi tesis ve sahalar var, daha çok gelineceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı