Kars'ın Çevik Yürekli Müdürü Konya’ya geliyor

Kars'ın Çevik Yürekli Müdürü Konya’ya geliyor

Kars’tan Konya’ya atanan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yaşar Önal, yaptığı çalışmalarla Karslıların gönlünü kazandı. Kars’ta yayın yapan haber siteleri Önal’dan övgüyle bahsediyor.

‘Kars'ta özellikle 15 Temmuz sonrası Polis ile Vatandaş birbiriyle iç içe oldu ve git gide kaynaştı’ şeklinde haberler paylaşan Kars haber siteleri, Bu kaynaşmayı en iyi şekilde başaran isimlerden Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ın öncülüğünde Çevik Kuvvet müdürü Yaşar Önal’ın olduğunu ifade ettiler.

İşte o haber:

Kars'ta özellikle 15 Temmuz sonrası Polis ile Vatandaş birbiriyle iç içe oldu ve git gide kaynaştı. Bu kaynaşmayı en iyi şekilde başaran isimlerden biri ise, Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ın öncülüğünde Çevik Kuvvet müdürü Yaşar Önal müdür oldu. Özellikle Demokrasi Nöbetlerinde Ak Sakallı Bir Dedenin Elini Öperken Karelere yansıyan fotosu ile tüm Türkiye'nin gönlüne taht kuran Yaşar müdür Karslı vatandaşlara Polis-Vatandaş Köprüsü oluşturmuş durumda. Çevik Kuvvet şubesinin polislerinin de sevip ve saygı gösterdiği Yaşar Müdürü sokaktaki vatandaş gördüğü zaman sarılıp hal hatır sorması da ayrıca dikkatlerimizden kaçmıyor. Karslı Vatandaşlar Çevik Kuvvetin müdürü Yaşar müdüre, "Mazluma İpek Zalime Çevik Müdür" yakıştırması yapıyor.