Kars TOFAŞK Grubundan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Kars TOFAŞK Grubundan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Gruptakiler, Türk bayrakları ve şehitlerin fotoğraflarını astıkları araçlarıyla konvoy oluşturup harekata destek verdi

KARS (AA) - Kars'ta bir araya gelen TOFAŞK Grubu mensupları, Türk bayrakları ve şehitlerin fotoğraflarını astıkları araçlarıyla konvoy oluşturup Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi

Evliya Camisi önünde Kars TOFAŞK Grubu öncülüğünde bir araya gelen, çoğunluğunu Tofaş marka araçların oluşturduğu konvoydakiler, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen harekata destek amacıyla otomobillerine Türk bayrağı ve şehitlerin fotoğraflarını astı.

Korna çalarak şehir turu atan gruptakiler, daha sonra Cumhuriyet Meydanı'na ulaştı. Gruptakiler, burada İstiklal Marşı okudu ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

Grup adına konuşan Yusuf Akdeniz, yaklaşık bir aydır hazırlık yaptıklarını, alınan izinlerin ardından konvoy oluşturduklarını söyledi.

Akdeniz, "Amacımız şehitlere destek olmak, Afrin'deki askerlerimizin yanında olduğumuzu anlatmak istedik. Vatanımız için gerekirse canımızı veririz, bu vatan kolay kazanılmadı. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz." dedi.

Burak Ablak ise şehitleri anmak, Afrin'deki Mehmetçik'e destek olmak amacıyla toplandıklarını belirtti.

Konvoydakiler daha sonra alanda görevli polislerle fotoğraf çektirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :