Karne hediyeleri "Survivor" finali oldu

Karne hediyeleri "Survivor" finali oldu

Erzurum Anadolu Lisesi'nin en başarılı 6 öğrencisi ile başarı puanı en düşük öğrencisi, karne hediyesi olarak, reality yarışma programı Survivor'ın finalini canlı izlemek için KKTC'ye gönderildi- AK Parti Erzurum Milletvekili Ilıcalı:- "Değişik bir hediy

ERZURUM (AA) - Erzurum Anadolu Lisesi'nde 2015- 2016 eğitim öğretim yılında en başarılı 6 öğrenci ile başarısı en düşük 1 öğrenci, karne hediyesi olarak KKTC'de devam eden reality yarışma programı Survivor'ın finalini canlı izleme şansı buldu.

Erzurum Anadolu Lisesi'nin başarılı öğrencileri, AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı tarafından karne hediyesi olarak, televizyonların sevilen reality yarışma programı "Survivor"ın final bölümünü yerinde izlemeleri için KKTC'ye gönderildi.

Erzurum'dan KKTC'ye hareketleri öncesi heyecanları gözlerine yansıyan öğrenciler, aldıkları karne hediyesi sayesinde hem yarışmayı canlı olarak izleme hem de KKTC'de tatil yapma imkanı buldu.

- "Gençleri Erzurum'u temsil etmeleri için gönderiyoruz"

Yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı'nın amcası olan AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencileri ders çalışmaya teşvik etmek için en başarılı 6 öğrenci ile en düşük başarı puanına sahip 1 öğrenciyi karne hediyesi olarak Survivor yarışmasının finalinin yapılacağı Kıbrıs'a gönderdiklerini söyledi.

Ilıcalı, "Başarılı 6 ismin yanında notu en düşük öğrenciyi de seçerek okulumuz tarafından 7 kişiyi belirledik. En düşük dediğimiz öğrencinin not ortalaması da 68, yani başarısız değil. Bu öğretmenlerimizin başarısıdır. Değişik bir hediye oldu bu. Gençler Survivor'u çok seviyor ve biz de Erzurum'u temsilen Kıbrıs'taki finale göndermek istedik. Bu öğrenciler ileride değerlerine bağlı bir şekilde iyi hizmetler verecekler hem Erzurum hem de ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacaklar. İnşallah mutlu bir şekilde geri dönerler." diye konuştu.

Survivor finalini canlı olarak izleyecek olmanın heyecanını yaşayan 12. sınıf öğrencilerinden Ayşe Kızılkaya, karne ödülünün Survivor olduğunu duyduklarında çok heyecanlandıklarını ifade etti.

Öğrencilerden Kevser Cansel Uz da "Ben sıradan bir hediye verilecek sanıyordum. Survivor'a katılma, hem de finaline gitme fikri hiç aklıma gelmedi. Böyle bir hediye bizim için çok güzel bir şey." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :