Karmod'dan El Bab için mobil atılım

Karmod'dan El Bab için mobil atılım

Karmod, Suriye'nin El Bab şehrinde kullanılmak üzere mobil WC ve duş üreterek bölgeye gönderdi

İSTANBUL (AA) - Karmod, Suriye’nin El Bab şehrinde kullanılmak üzere mobil WC ve duş üreterek bölgeye gönderdi. Toplam 100 mobil ünite El Bab genelinde kullanılacak.

Karmod'tan yapılan açıklamada, mobil ünitelerin pratik kullanım özelliğiyle bölgenin WC ve duş ihtiyaçlarına önemli bir çözüm sunacağı vurgulandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Satış Müdürü Talay Öztürk, polietilen ham maddeden üretilen mobil ürünlerin ana üniteyle beraber temiz ve atık su depolama tanklarıyla tek parça olarak kullanıma hazır sevk edildiğini belirtti.

Firma olarak hızlı kurulumlu pratik kullanımlı yapı çözümlerine odaklandıklarını vurgulayan Öztürk, ürünün kullanılacağı bölge kültürel özelliklerini de dikkate alarak üretim gerçekleştirdiklerini ifade etti.

El Bab için ürettikleri mobil tuvaletlerde alaturka ünite kullandıklarını belirten Öztürk, şunları kaydetti:

"El Bab'ta kullanılacak mobil ürünlerimizin 50'si WC ve 50'si de duş üniteli. Tuvaletlerde bölge kültürünü de dikkate alarak alaturka ünite kullandık. Tuvalet ve duş modellerimizin her birinde üst kısımda 180 litre temiz su haznesi ile alt kısımda 150 litre atık su haznesi bulunuyor. İstendiğinde ana şebekeye de bağlantı yapılabiliyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :