Karmod Prefabrik'ten Meksika’da altın madenine şantiye kampı

Karmod Prefabrik'ten Meksika’da altın madenine şantiye kampı

Meksika'nın orta bölümünde yer alan Mazapil şehrinde kurulan binalar altın madeni çıkarmada çalışacak teknik ekip ve işçilerce kullanılacak

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, Meksika’da altın madeni şantiye kampı kurdu.

Karmod Prefabrik açıklamasına göre, Meksika'nın orta bölümünde yer alan Mazapil şehrinde kurulan binalar altın madeni çıkarmada çalışacak teknik ekip ve işçilerce kullanılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, son dönemde Amerika kıtası ülkelerinden ürünlerine önemli talepler aldıklarını vurguladı. Öztürk, bu talep artışına ürünlerinde yakaladıkları kalite standartı ile beraber demonte kolay taşıma özelliği ve yerinde kurulum kolaylığı gibi farklarının olumlu katkı sağladığını belirtti.

Yapılarını tamamen yerli girdilerle ürettiklerini vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

"Yapılarımızın üretiminde tamamen yerli hammadde ve aksesuarlar kullanıyoruz. Bu açıdan değerlendirildiğinde Karmod olarak gerçekleştirdiğimiz ihracat gelirinin tamamını ülkemize döviz olarak kazandırmış oluyoruz. Çelik, prefabrik, konteyner, kabin gibi yapı modellerimizle müşterilerimize çok sayıda alternatif sunuyoruz. Amerika kıtasında yer alan ülkelerde yapı çeşitliliğimizin avantajını görüyoruz.

Örneğin ABD ve Kanada’da kabin yapılarımız, Peru ve Panama’da çelik evlerimiz, Şili, Meksika, Guyana gibi ülkelerde prefabrik ve konteyner şantiye ofis yapılarımız tercih ediliyor. Meksika’da yeni tamamladığımız altın madeni şantiye yerleşkesi yapı grubunda ofis, yatakhaneler, yemekhane, asimilatör makine binası, laboratuvar bulunuyor. Tek katlı prefabrik modeliyle hazırlanıp yerinde kurulum yapılan binalar 370, 260 ve 190 metrekare büyüklüklerde planlandı."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :