Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü Etkinliği Düzenlendi

Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü Etkinliği Düzenlendi

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Necmettin Erbakan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü Etkinliği düzenlendi.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programa çok sayıda öğrenci ve akademisyen katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Diken, İŞKUR’un yapmış olduğu çalışmalarla istihdama yaptığı katkının göz doldurduğunu belirterek İŞKUR’a ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına programa verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Programda konuşan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Emrah Keleş öğrencilere başarıya giden yolda çok çalışmaları gerektiğini Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin “Hayatta başarılı olmak için üç şey lazımdır: Dikkat, İntizam ve çalışmak.”sözüyle ifade etti 

is-kur--(5).jpg

Programda öğrencilere hitap eden Konya SMMMO Başkan Vekili Ramazan Bayram  okul yıllarını çok iyi değerlendirmeleri ve en az bir yabancı dili çok iyi bilmeleri gerektiğini söyledi. Program kapsamında İş ve Meslek Danışmanları Mehtap Bilir ve Ahmet Garip tarafından iş arama becerileri, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri ve iş görüşmelerinde dikkat edecekleri hususlar anlatıldı. Program soru cevap bölümünün ardından son buldu.

is-kur--(6).jpg

is-kur--(2).jpg

is-kur--(4).jpg