Kardemir Karabüksporlu futbolcuların gözü Süper Lig'de

Kardemir Karabüksporlu futbolcuların gözü Süper Lig'de

Kaleci Facchini:- "Karabükspor'u hak ettiği Süper Lig'e tekrar çıkarmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz"- Bekir Ozan:- "Karabükspor'u Süper Lig'e çıkarmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İnşallah bunu başarabiliriz"

KARABÜK (AA) - PTT. 1 Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un yeni transferi Brezilyalı kaleci Adriano Facchini, "Karabükspor'u hak ettiği Süper Lig'e tekrar çıkarmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi.

Facchini, Bolu'da kamp yaptıkları otelde gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 yıl Portekiz liginde oynadığını, Türkiye liginin de Portekiz ligine benzediğini ve uyum sorunu yaşamayacağını söyledi.

Türkiye liglerinde tanıdığı birçok oyuncunun olduğunu belirten Facchini, "Fenerbahçe'nin yeni transferleri Nani ve Fabiano ile birçok kez rakip olduk. Türkiye ligi fiziksel özelliklerin ön plana çıktığı bir lig. Dolayısıyla alışkınım. Takım arkadaşlarım gibi ben de elimden geleni yapmaya çalışacağım ve Karabükspor'u hak ettiği Süper Lig'e tekrar çıkarmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Takıma yeni katılan orta saha oyuncusu Bekir Ozan Has ise PTT 1. Lig'in çok zor olduğunu söyledi.

Mücadele gücü çok yüksek bir ligin kendilerini beklediğini aktaran Bekir Ozan, "Bunun bilincindeyiz. Takım arkadaşlarımla birlikte Karabükspor'u Süper Lig'e çıkarmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İnşallah bunu başarabiliriz. Herkes görevini yaptığı sürece ne takımda ne de kulüpte herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum" dedi.

Defans oyuncusu İzzet Yıldırım ise iyi çalıştıklarını ve hedeflerinin Süper Lig olduğunu, iyi bir kadro oluşursa başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti.

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı