Kardemir Karabükspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları

Kardemir Karabükspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları

- Kırmızı-mavili ekip, 15 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı


KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig'inin 7. haftasında 15 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Çamlık Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde yapılan antrenmana futbolcular ısınma hareketleriyle başladı.

Yaklaşık 1,5 saat süren ve pas çalışmasının yapıldığı idman, yarım saha çift kale maçla tamamlandı. Sakatlıkları bulunan Alexe ve Kokaloviç ile milli takım maçları için ülkelerine giden Yatabare, Traore, Poko, Skulason, Latovlevici, Gaman ve Rodic antrenmana katılmazken, Lazarevic takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Antrenman sonunda yardımcı antrenör Hari Vukas'ın doğum günü teknik heyet ve futbolcular tarafından pasta kesilerek kutlandı.


- FK Senica ile iş birliği


Öte yandan kulüp tarafından Slovakya Süper Ligi Ligi ekiplerinden FK Senica ile iş birliği protokolü yapıldığı belirtildi.

Slovakya'da bulunan kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, yapılan iş birliğine ilişkin, "Bu tür iş birlikleri, hem iki kulüp için hem de oyuncu ve antrenör gelişimi bakımından önemli fırsatları beraberinde getirecek. Bu tür konular, ülke futbolunun endüstriyel seviyede söz sahibi olabilmesi için de önemli." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :