Kardemir Karabükspor'a destek gecesi

Kardemir Karabükspor'a destek gecesi

Kulüp başkanı Tankut:- "Vartaş Elazığspor maçı çok önemli. Bu bizim için kader maçı. Bu sene Süper Lig'e çıkmamız lazım"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi içinde olan Kardemir Karabükspor Kulübü'nün başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Vartaş Elazığspor maçı çok önemli. Bu bizim için kader maçı. Bu sene Süper Lig'e çıkmamız lazım." dedi.

Tankut, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nın Hasan Doğan Tesisleri'nde organize ettiği Kardemir Karabükspor'a destek gecesinde yaptığı konuşmada, KARDEMİR'in kapatılmasına karar verildiğinde kentteki sivil toplum örgütlerinin organize olduğunu ve bunu engellediğini, şimdi ise Karabükspor'un yeniden Süper Lig'e çıkması için sivil toplum örgütlerinin desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Ligin başından bugüne takım olarak statlarda yeterli desteği alamadıklarını anlatan Tankut, "Karabük’ün olmazsa olmaz değerlerini iyi bilmemiz lazım. Siyasetçiyi, sporcuyu ve sanatçıyı motive etmek için alkış gerekir. Onun için yarın oynayacağımız Vartaş Elazığspor maçı çok önemli. Bu bizim için kader maçı. Bu sene Süper Lig'e çıkmamız lazım. Çıkamadığımız takdirde önümüzdeki sıkıntıları şimdiden görür gibiyiz. 'Karabükspor’un kurtuluşu' gibi bakarak tribünlerin tıklım tıklım olması lazım. Bugün ikinci sıradayız ve kaybettiğimiz bir şey yok ama yarın kaybedeceğimiz çok şey olabilir." diye konuştu.

"Yarın çok ciddi bir hazırlık içine girip tüm eşimizi, dostumuzu bu maça çağırıp, rakip üzerinde baskı kurmamız lazım" diyen Tankut, "Mücadelemize devam edeceğiz. Sizlere teşekkür ediyorum. Bugün bir milat. Birlik ve beraberlikle çok şeyi aşarız. Geçmişte bunu başardık." ifadelerini kullandı.

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal ise "Elimizdeki değerin kıymetini bilmiyoruz. Bizim yerimizde olmayı isteyen o kadar çok il var ki. Yarınlarımız çok daha parlak olacak ve bu değeri kaybetmeyelim. Geçen yıl Süper Lig’deydik ve UEFA’ya gitmiştik. Biz sıfırdan başlayıp, bir yere gelmiyoruz. Yarın bir araya gelip toplanamazsak, biz hemşehri olamamışızdır. Yarın tribünleri doldurup, Elazığ karşısında Kardemir Karabüskpor’un gücünü gösterip, Süper Lig yolunda bir engeli aşmamız lazım. Yarın dayanışma günümüz ve hep birlikte zafere birlik ve beraberlik içinde ulaşacağız." açıklamasında bulundu.

KTSO Başkanı Tuncay Özcan'da bütün sivil toplum örgütlerinin organize olarak takıma destek vermesi gerektiğini aktardı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :