Kardemir Karabükspor-Vartaş Elazığspor maçındaki olaylar

Kardemir Karabükspor-Vartaş Elazığspor maçındaki olaylar

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz:- "Hakem oyunlarıyla, oyun içindeki rakip futbolcuların davranışlarıyla ve sonuçta da bir seyircinin sahaya girerek bizim futbolcularımızın üzerine yürümesiyle Vartaş Elazığspor üzerinde ne kadar oyunların oynandığını görm

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kardemir Karabükspor-Vartaş Elazığspor maçındaki olaylara ilişkin, "Hakem oyunlarıyla, oyun içindeki rakip futbolcuların davranışlarıyla ve sonuçta da bir seyircinin sahaya girerek bizim futbolcularımızın üzerine yürümesiyle Vartaş Elazığspor üzerinde ne kadar oyunların oynandığını görmekteyiz." dedi.

Yanılmaz, AK Parti Yazıkonak Belde Teşkilatı'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, PTT 1. Lig'de play-off şansını devam ettiren Vartaş Elazığspor'un, Karabük karşısında mükemmel bir oyun ortaya koyduğunu ancak hakemlerin yanlış kararlar verdiğini ve rakip futbolcuların olumsuz tavırlar sergilediğini belirtti.

Elazığ temsilcilerinin karşılaşmadaki olumsuzluklar nedeniyle baskı altında kaldığını savunan Yanılmaz, Vartaş Elazığspor'un bu karşılaşmada bir puanla yetinmek zorunda kaldığını ifade etti.

Yanılmaz, şunları kaydetti:

"Futbol federasyonunun başta başkanı olmak üzere bütün yetkililerini Vartaş Elazığspor aleyhine almış oldukları yanlış kararlardan dolayı kınıyorum. Hakem oyunlarıyla, oyun içindeki rakip futbolcuların davranışlarıyla ve sonuçta da bir seyircinin sahaya girerek bizim futbolcularımızın üzerine yürümesiyle Vartaş Elazığspor üzerinde ne kadar oyunların oynandığını açıkça görmekteyiz."

Yaşanan olumsuzluklara rağmen Vartaş Elazığspor'un aynı başarıyı göstereceğine inandıklarını dile getiren Yanılmaz, "İnşallah içeriden ve dışarıdan vurulan bütün darbelere rağmen Elazığspor önce play-off'a kalacak ve Süper Lig'e yükselerek Elazığımızı burada temsil edecektir." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :