Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:

"Süper Lig yolunda kalan 3 adımdan biri olan Vartaş Elazığspor maçını kazanarak, elimizde olan ipi bırakmak istemiyoruz"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Süper Lig yolunda kalan 3 adımdan biri olan Vartaş Elazığspor maçını kazanarak, elimizde olan ipi bırakmak istemiyoruz." dedi.

İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'e çıkan ikinci takım olmak için mücadele ettiklerini, ligin ikinci sırasındaki yerlerini kaybetmeden hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Yarın sahalarında oynayacakları Vartaş Elazığspor maçının çok zorlu geçeceğine işaret eden İldiz, "Rakibimiz gerçekten kaliteli bir takım. Onların da hedefleri var ve kazanmak için gelecekler. Bizim de hedefimiz belli. Süper Lig yolunda kalan 3 adımdan biri olan Vartaş Elazığspor maçını kazanarak, elimizde olan ipi bırakmak istemiyoruz. Biz maçlarımızı kazandığımızda rakiplerimizin ne yaptığıyla ilgilenmemiz gerekmeyecek." diye konuştu.

İldiz, taraftarın stadı doldurup, kendilerini sonuna kadar desteklemeleri gerektiğini kaydetti.

Öte yandan kırmızı-mavili takım, Hasan Doğan Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile Vartaş Elazığspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

İldiz yönetiminde yapılan ve teknik çalışmayla son bulan idmana, sakatlığı devam eden Isaac katılmadı, Ergün Teber ve Kokalovic takımdan ayrı çalıştı.

Kardemir Karabükspor kafilesi, antrenmanın ardından Isaac ile kart cezalıları Cemil Adıcan, Recep Aydın ve Zenke'den yoksun Metin Türker Tesisleri'nde kampa girdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :