Kardemir Karabükspor sahasındaki yenilmezliğini sürdürmeyi hedefliyor

Kardemir Karabükspor sahasındaki yenilmezliğini sürdürmeyi hedefliyor

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tudor:- "Evimizde aldığımız 3 galibiyeti, Medipol Başakşehir maçı ile devam ettirmek istiyoruz"

KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig'de bu sezon sahasında oynadığı 3 maçı da kazanan Kardemir Karabükspor, 23 Ekim Pazar günü konuk edeceği lider Medipol Başakşehir'i de yenerek, evindeki galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında karşılaşacakları Medipol Başakşehir'in ligin lideri olduğunu hatırlatarak, "Her mevkide ve her pozisyonda çok iyi oyuncuları var. Disiplinli ve çok iyi oynayan bir takım. Bu, lig sıralamasından da belli." ifadelerini kullandı.

Kendilerine güvendiklerini anlatan Tudor, "Ekim ayının sonuna yaklaşıyoruz ve taraftarımızla ilk maçımız. Hafta sonu onlar için güzel bir maç ve performans ortaya koymak istiyoruz. Evimizde aldığımız 3 galibiyeti, Medipol Başakşehir maçı ile devam ettirmek istiyoruz." diye konuştu.


- Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları


Kardemir Karabükspor, Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda Igor Tudor yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı devam eden Alexe'nin katılmadığı, Kokalovic'in ise takımdan ayrı çalıştığı ifade edildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :