Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Gül:

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Gül:

- "Pazar günü ilk kez, kendi çıtamızın üzerinde olan bir takımdan, büyük bir takımdan puanlar almak istiyoruz"


KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un futbol şube sorumlusu Tolga Gül, ligin 9. haftasında pazar günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçına ilişkin, "Kendi çıtamızın üzerinde olan bir takımdan, büyük bir takımdan puanlar almak istiyoruz." dedi.

Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 8 maçta 4 galibiyet elde ettiklerini, 4 kez de yenildiklerini hatırlattı.

Kazandıkları 4 maçta rakiplerinin kendi kategorilerinde olduğunu ifade eden Gül, "Bizim seviyemizin üzerinde olan Galatasaray, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir gibi takımlardan puan alamadık. Bugün, hafta sonu oynayacağımız Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlıyoruz. Fenerbahçe de bizim gücümüzün üzerinde bir takım." diye konuştu.

Futbolcuların büyük takımlarla karşı daha kolay konsantre olduğunu belirten Gül, şunları söyledi:

"Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlarla oynamak, bizim gibi küçük şehir takımları için Süper Lig'de olma, Süper Lig'de bulunma amaçlarından biridir. Pazar günü ilk kez kendi çıtamızın üzerinde olan bir takımdan, büyük bir takımdan puanlar almak istiyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :