Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının üstyapı, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının üstyapı, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara çevre otoyolunun Gerede kavşağı-Çamlıdere kavşağı arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 7 Kasım'a kadar Cankurtaran mevkisi İstanbul-Ankara istikameti 14-17 kilometreleri taşıt trafiğine kapatılacak. Ulaşım, Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

İzmir-Çeşme otoyolunun Narlıdere Çeşme istikameti 0-1 kilometrelerinde asfalt yenileme çalışması nedeniyle sol ve orta şerit trafiğe kapatılacak, ulaşım sağ şeritten devam edecek.

Beşikdüzü-Trabzon devlet yolu 0-57 kilometrelerinde muhtelif yerlerde bulunan köprülerde yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 21 Aralık'a kadar 08.00-18.00 saatlerinde trafik tek şeritten kontrollü olarak gerçekleşecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :