Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Gemlik-Osmangazi Köprüsü-Muallimköy Kavşağı arasındaki Bursa-İstanbul yönü otoyol, Gran Fondo Marmara 2016 Uluslararası Bisiklet Turu nedeniyle bugün 09.00-14.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Tur, Bursa kent meydanından başlayacak ve İstanbul Caddebostan sahil yolunda sona erecek.

Polatlı-Ankara yolunun 39-45'inci kilometrelerinde üstyapı yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.

Trabzon-Torul yolunun 2'nci kilometresinde bulunan Zigana Tüneli'nde yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 24 Ekim 2016 tarihine kadar 08.00-17.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :