Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre Gemlik-Osmangazi Köprüsü-Muallimköy Kavşağı arasındaki otoyolun Bursa-İstanbul yönü, Gran Fondo Marmara 2016 Uluslararası Bisiklet Turu kapsamında 16 Ekim Pazar günü 09.00-14.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Bursa kent meydanından başlayacak ve İstanbul Caddebostan sahil yolunda son bulacak etkinlik sırasında yolu kullanacak sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Eskişehir kavşağının İncek katılım kolu trafiğe kapatılarak, ulaşım aynı kavşağın alternatif güzergahından kontrollü sağlanıyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Güzelbahçe devlet yolu bağlantısı 1. kilometresinde bulunan Güzelbahçe gişe sahası kanopilerinin yıkım işi nedeniyle İzmir-Güzelbahçe ve Güzelbahçe-İzmir istikametlerinde 24 Ekim'e kadar bant aktarımı yapılacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :