Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu Eskişehir kavşağının İncek katılım kolunda üstyapı bakım onarım çalışmaları nedeniyle bu kesimde yol trafiğe kapatılarak, ulaşım aynı kavşağın alternatif güzergahından kontrollü olarak sağlanacak.

TEM Otoyolu Ankara-İstanbul istikameti Bolu Dağı Tüneli Düzce çıkışındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle Abant kavşağı-Kaynaşlı kavşağı arası otoyol trafiğe kapatılarak, ulaşım D-100 devlet yoluna yönlendirildi. Aynı çalışma kapsamında D-100 yolundan Abant kavşağının otoyola giriş kolları kapatılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Rize-Fındıklı yolunun 53. kilometresindeki Pazar Tüneli Kuzey ve Güney tüplerinde yapılacak trafik sistemleri bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :