Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, otoyol ve boğaz köprülerinde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemleri yapım işi kapsamında, Mahmutbey gişelerinde araçların gişe alanında şerit seçimine gerek kalmaksızın ortak geçiş yapabileceği konstrüksiyonlar (TAK) tesis ediliyor. OGS ve HGS algılayıcılar bu konstrüksiyonlara yerleştirilecek. Tesis edilen TAK'ların altında 4 şeritli araç geçişi sağlanacak şekilde çalışmalar tamamlanacak ve yol 2 Aralık'ta trafiğe açılacak.

TEM otoyolunun Körfez Kavşağı-Gümüşova kavşağı 73-181. kilometrelerindeki üstyapı onarımı ve yenileme çalışmaları nedeniyle Hendek-Akyazı istikametinde otoyol trafiğe kapatılaCAK. Ulaşım, 20.00-08.00 saatlerinde Hendek kavşağından D-100 yoluna yönlendirilecek ve Akyazı gişelerden tekrar otoyola katılım sağlanacak.

Polatlı-Ankara yolunun 39-45. kilometrelerinde üstyapı yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten (Polatlı-Ankara) iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :