Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, İzmir-Aydın otoyolu İzmir yönü, 2-12 kilometrelerindeki üstyapı bakım onarım yenileme çalışması nedeniyle 31 Ekim'e kadar trafik acil geçişten bant aktarımı yapılarak (gidiş-geliş olarak ) gerçekleştirilecek.

Ankara-Kırıkkale yolunun 16-22 kilometrelerindeki üstyapı toprak ve çeşitli işlerin yapımı dolayısıyla çalışma yapılan kesimlerde bölünmüş yolun bir şeridi trafiğe kapatılarak ulaşıma diğer şeritten kontrollü olarak izin veriliyor.

Toprakkale-İskenderun otoyolunun Serbest Bölge otoyol-Gözeneler otoyol kavşaklarının bulunduğu kesimin 5-7 kilometreleri arasında kalan bölümünde devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışı sağ taşımadan Adana-İskenderun yönünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :